• Αναζήτηση
 • Πάτρα: Καταγγελίες για πυροβολισμό σε βάρος 15χρονου

  Σε εγχείρηση θα υποβληθεί ανήλικος, ο οποίος πυροβολήθηκε στην πλατεία Βουδ στην Πάτρα. Σύμφωνα με το dete.gr, ένας 15χρονος κατήγγειλε ότι δέχτηκε πυροβολισμό στην πλάτη, ενώ θα πρέπει να χειρουργηθεί, ώστε να του αφαιρεθεί το βλήμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε εγχείρηση θα υποβληθεί ανήλικος, ο οποίος πυροβολήθηκε στην πλατεία Βουδ στην Πάτρα.

  Σύμφωνα με το dete.gr, ένας 15χρονος κατήγγειλε ότι δέχτηκε πυροβολισμό στην πλάτη, ενώ θα πρέπει να χειρουργηθεί, ώστε να του αφαιρεθεί το βλήμα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δύο ανήλικοι πήγαν σε νυχτερινό κατάστημα της περιοχής και ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, μιας και φέρεται να εργάζεται εκεί η κοπέλα ενός εξ’ αυτών.

  Στη συνέχεια και μετά από έντονο διαπληκτισμό των ανηλίκων με τον ιδιοκτήτη, αποχώρησαν με προορισμό το σπίτι του ενός από τους δύο.

  Αργότερα, ένας από τους δύο ανηλίκους έφυγε από το σπίτι και τη στιγμή που βρισκόταν στο ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στην αστυνομία, άκουσε κρότο και στη συνέχεια ένιωσε «κάψιμο» στην πλάτη.

  Αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

  Για την υπόθεση έχουν γίνει γίνει τρεις προσαγωγές.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk