• Αναζήτηση
 • Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν ο δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι

  «Ο δήμαρχος και κλιμάκιο αντιδημάρχων μετέβησαν το πρωί στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ», χωρίς όπως τόνισε «να υπάρχει η πρόθεση, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, να ριφθούν απορρίμματα στο κλειστό κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν νωρίς το πρωί ο δήμαρχος, Κώστας Νικολούζος, και οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Ασπιώτης και Θεονύμφη-Αθανασία (Νόνη) Μάστορα, ύστερα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής Τεμπλονίου ότι «η δημοτική αρχή προσπάθησε να εναποθέσει, παρανόμως, απορρίμματα σε κλειστό κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».

  Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιδήμαρχος Κέρκυρας Νόνη Μάστορα, «ο δήμαρχος και κλιμάκιο αντιδημάρχων μετέβησαν το πρωί στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ», χωρίς όπως τόνισε «να υπάρχει η πρόθεση, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, να ριφθούν απορρίμματα στο κλειστό κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».

  Στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν σπεύσει αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής του κ. Νικολούζου, καθώς και η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου.

  Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθη και κάτοικος του Τεμπλονίου, που προκάλεσε φθορές σε όχημα του δήμου.

  Την εξέλιξη της όλης υπόθεσης αναμένεται να κρίνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk