• Αναζήτηση
 • Δολοφονία βρέφους: Προφυλακιστέα η μητέρα της 19χρονης

  Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 19χρονης, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Διαφωνία ωστόσο υπήρξε για τη 19χρονη, καθώς ο ανακριτώς έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη και ο εισαγγελέας να προφυλακιστεί. Προς το παρόν θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό η 19χρονη, μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 19χρονης, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

  Διαφωνία ωστόσο υπήρξε για τη 19χρονη, καθώς ο ανακριτής έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη και ο εισαγγελέας να προφυλακιστεί.

  Προς το παρόν θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη, μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

  Απολογούνται μάνα και κόρη που έπνιξαν το βρέφος στην Πετρούπολη

  Εξηγήσεις για όσα οδήγησαν στον θάνατο του νεογέννητου, η σορός του οποίου βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, δίνουν σήμερα με τις απολογίες τους η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους, που είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

  Οι δύο γυναίκες, με πρώτη την 19χρονη μητέρα του μωρού, θα βρεθούν στο ανακριτικό γραφείο, όπου θα δώσουν απαντήσεις για όσα οδήγησαν στον φόνο του νεογνού.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή σκοπεύει να αναλάβει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη για την ανθρωποκτονία, αναφερόμενη στον φόβο της για την κοινωνική κατακραυγή που θα προκαλούσε ένα παιδί χωρίς πατέρα. Κατά την υπερασπιστική γραμμή της, φαίνεται πως θα ισχυριστεί ότι είχε αποφασίσει να σκοτώσει το μωρό της μόλις γεννηθεί, ενώ θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη θέση της μητέρας της, που θεωρείται -κατά την δικογραφία- συνεργός στον φόνο του μωρού.

  Κοινωνία