• Αναζήτηση
 • Νέες διαδηλώσεις για τις περικοπές των συντάξεων

  Με δυο διαδηλώσεις, σήμερα και αύριο στην Αθήνα, οι συνταξιούχοι καλούνται να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στις νέες περικοπές στις συντάξεις .

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν στην πλατεία Κοτζιά εκατοντάδες συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των συντάξεων τους.

  Μεταξύ άλλων ζητούν να μη γίνει επανυπολογισμός των συντάξεων καθώς δεν αντέχουν – όπως λένε – να μειωθούν και άλλο οι αποδοχές τους.

  Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κοτζιά και μετά πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. Την Τετάρτη, το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων(ΕΝΔΙΣΥ),με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την συνδιάσκεψη του ΣτΕ για την συνταγματικότητα διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου (επαναϋπολογισμός συντάξεων και άλλα), οργανώνει συλλαλητήριο, σε συνεργασία με άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου).

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk