• Αναζήτηση
 • TUS Airways: Eμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς

  Στη δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αεροπορικής αγοράς επενδύει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways, η οποία με βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες απευθείας σύνδεση με την Αθήνα.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στη δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αεροπορικής αγοράς επενδύει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways, η οποία με βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες απευθείας σύνδεση με την Αθήνα. Για το νέο αεροπορικό μοντέλο που εισάγει η εταιρεία στην Ελλάδα, μίλησε ο κ. Yaron Eskeles, εμπορικός διευθυνήτς της TUS Airways, και γενικός αντιπρόσωπος (GSA) στην Ελλάδα, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα σε  συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.
  «Η TUS Airways εισάγει ένα νέο αεροπορικό μοντέλο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο στόλο που απαρτίζεται από 7 jets Fokker 80/100. Φέτος η TUS Airways διεύρυνε το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω προς Λάρνακα. Πιστεύουμε στη δυναμική του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και στις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής Αγοράς για την TUS Airways, και έχουμε ήδη πλάνα για περαιτέρω ανάπτυξη σε ελκυστικούς προορισμούς από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας» δήλωσε, αποκλείοντας τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον την επέκταση του δικτύου της εταιρείας και σε συνδέσεις εντός Ελλάδας.
  Η TUS Airways είναι μια καινούργια αεροπορική εταιρία της Κύπρου, η οποία πραγματοποίησε τις πρώτες πτήσεις τον Απρίλιο του 2016. Όπως δηλώνουν και τα αρχικά του ονόματός της, η φιλοσοφίας της είναι «Τhe Ultimate Schedule» και στόχος της η σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου με χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και με την Ευρώπη με συχνές πτήσεις, προσφέροντας άνεση, ανταγωνιστικές τιμές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πτήσει.
  Εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, η κυρία Ιωάννα Χατζηκωστή παρουσίασε στους περίπου 80 ταξιδιωτικούς πράκτορες που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση το νησί της Κύπρου.
  Κοινωνία