• Αναζήτηση
 • Συνέλαβαν μάνα και κόρη για το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη

  Στη σύλληψη μητέρας και κόρης προχώρησε τη Δευτέρα η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση του νεκρού βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, στις 26 Φεβρουαρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Χθες Κυριακή, συνελήφθησαν μια 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της για την υπόθεση ανεύρεσης νεκρού βρέφους μέσα σε κάδο απορριμμάτων στις 26 Φεβρουαρίου στην Πετρούπολη.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 19χρονη έμεινε έγκυος ενώ είχε μια περιστασιακή σχέση ωστόσο το αντιλήφθηκε αργότερα. Αρχικά φέρεται να μην είχε αποκαλύψει κάτι στη μητέρα της ωστόσο το έμαθε στον τελευταίο μήνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη γέννησε τελικά στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια του έβαλαν χαρτιά στο στόμα για να μην ακουστεί το κλάμα του. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το πιθανότερο σενάριο είναι ο θάνατός του να επήλθε από στραγγαλισμό με τον ομφάλιο λώρο και με σχοινί.

  Στη συνέχεια η 54χρονη φέρεται να πήρε το μωρό και να το πέταξε στον κάδο όπου βρέθηκε περίπου 10 ώρες αργότερα τυχαία από ρακοσυλλέκτη στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας. Oι δυο γυναίκες μένουν σε διαμέρισμα πολύ κοντά στο σημείο όπου ήταν ο κάδος.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk