• Αναζήτηση
 • Ξανά μολότοφ κατά ΠΑΣΟΚ και κατά οικίας Φλαμπουράρη

  Επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου, στο λόφο του Στρέφη, σημειώθηκε για μία ακόμα φορά σήμερα, στις 4.30 τα ξημερώματα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου, στο λόφο του Στρέφη, σημειώθηκε για μία ακόμα φορά σήμερα, στις 4.30 τα ξημερώματα.

  Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στη διμοιρία της ΕΛ.ΑΣ. που φρουρεί σε μόνιμη βάση το σπίτι, στο οποίο δεν διαμένει πλέον ο κ. Φλαμπουράρης. Οι δράστες πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, με αποτελέσματα να προξενήσουν φθορές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

  Στη συνέχεια οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Μισή ώρα νωρίτερα, ομάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές. Για τα επεισόδια δεν υπήρξαν συλλήψεις.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk