• Αναζήτηση
 • Πρόγραμμα Πέμπτης 3/5/2018

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ελληνικές σειρές
  «Παρθένα Ζωή»
  ΑΝΤ1, 19.00
  Η Σάρα σημαδεύει τη Ζωή που με το σώμα της προσπαθεί να προφυλάξει τον αιμόφυρτο Αρη. Η αστυνομία φτάνει την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Αρης είναι ήδη σοβαρά χτυπημένος. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν. Στο μεταξύ η Σάρα καταφέρνει να το σκάσει και να εξαφανιστεί. Η Μαρίνα με τον Βίκτωρα τρέχουν στο πλευρό του Αρη, αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και γεμάτοι αγωνία για το αν αποκαλυφθεί η συνενοχή της Μαρίνας.
     
  «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
  ALPHA, 21.00
  H Ξένια παίρνει 10.000 ευρώ από ένα χωράφι που πούλησε και επιμένει να τα βάλει σε κλειστό λογαριασμό, όσο κι αν διαφωνεί ο Μπάμπης. Το σπίτι του Αλέξανδρου στην Καλαμάτα είναι άδειο για μερικές μέρες και η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να περάσουν ένα ρομαντικό διήμερο εκεί μόνοι. Η «κάθοδος» των δύο κολλητών φίλων του Μηνά στην Κρήτη είχε συνέπειες που φάνηκαν μόλις έφυγαν. Η Βούλα προσπαθεί να αποφασίσει αν θέλει να τον σκοτώσει ή να τον περιθάλψει.
  Ξένη ταινία
  «Αννα»
  STAR, 23.45
  O Τζον Ουάσιγκτον (Μαρκ Στρονγκ) είναι ένας ντετέκτιβ που μπορεί να εισέρχεται στις μνήμες των ανθρώπων και να τις ξαναζεί. Ο προϊστάμενός του τον καλεί να αναλάβει την υπόθεση της ευφυούς αλλά προβληματικής 16χρονης Aννας (Τάισα Φαρμίγκα), για να διαπιστώσει αν πρόκειται για μια κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά ή είναι θύμα οικογενειακής κακοποίησης. Ο Τζον και η Aννα αρχίζουν τις συνεδρίες και μαζί προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις δύσκολες αναμνήσεις της. Μία από τις εικόνες που ανακτά ο Τζον είναι η σεξουαλική κακοποίηση της Aννας όταν ήταν ακόμη παιδί. Σταδιακά θα βρει όλη την αλήθεια, η οποία θα είναι τραγικά επικίνδυνη για όλους. (Ισπανία / ΗΠΑ / Αγγλία / Γαλλία, 2013, 89′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk