Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με τις διεθνείς αρχές και το EUROCONTROL θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν την ασφάλεια των πτήσεων, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Πρόδρομου.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο συνεδρίου για την ασφάλεια των πτήσεων, ο κ.Προδρόμου τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν με κανένα τρόπο διασαλευθεί οι αερομεταφορές στην περιοχή της Κύπρου, ενώ «λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφαλή συνέχιση των πτήσεων» .

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις και στους κινδύνους που ελλοχεύουν στην ασφάλεια των πτήσεων στο FIR Λευκωσίας, ο κ. Προδρόμου διαβεβαίωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένη στρατηγική για την αντιμετώπιση και την εξουδετέρωση αυτών των κινδύνων.