Λύθηκε το μυστήριο με τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος, νωρίς το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, μέσα στο Ι.Χ. του (όχημα τύπου τζιπ) στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας – Αμβρακιάς, από διερχόμενο οδηγό. Πρόκειται για τον 50χρονο Αγρινιώτη επαγγελματία Δ.Τ. ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι.

Οι Αρχές κατέληξαν στα στοιχεία του άτυχου 50χρονου από τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του και ενημερώθηκαν οι οικείοι του, τόσο σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, όσο και στο εξωτερικό μιας και ο επαγγελματίας είχε γεννηθεί στη Γερμανία, όπου ζουν συγγενικά του πρόσωπα.

Οι οικείοι του επιβεβαίωσαν στις Αρχές ότι πράγματι τον αναζητούσαν την Τρίτη, ενώ υπενθυμίζουμε πως προ μηνών είχε εξαφανιστεί εκ νέου από το σπίτι του, καθώς τότε φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αν πρώτα δεν βγουν τα αποτελέσματα του DNA (αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα) η αστυνομία δεν πρόκειται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Την ίδια στιγμή η έρευνα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Αγρινιώτη επαγγελματία συνεχίζονται αν και η αστυνομία «βλέπει» ως επικρατέστερη την εκδοχή του θανατηφόρου τροχαίου.

Το υγραεριοκίνητο τζιπ προσέκρουσε στα βράχια, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εν συνεχεία, ντεραπάρισε δεξιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει φρικτό θάνατο. Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν η φωτιά στο όχημα προκλήθηκε όταν βρισκόταν εν κινήσει ή από την πρόσκρουση, κάτι που θα δείξει η πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο κατέγραψαν την μοιραία μέρα, το τζιπ να κινείται προς το σημείο που βρέθηκε καμένο.

Πηγή: sinidisi.gr