• Αναζήτηση
 • Ποινική δίωξη εναντίον του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου

  Αναβολή για τις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο Στέλιος Διονυσίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Αναβολή για τις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο Στέλιος Διονυσίου.

  Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας. Η δίωξη ασκήθηκε καθώς χθες διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

  Ο τραγουδιστής πάντως ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

  Από την πλευρά του ο συνήγορος του τροχονόμου Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε ότι εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκεια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».

  Η ποινική δίωξη

  Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας ασκήθηκε στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου.

  Ο τραγουδιστής παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
  Την Τρίτη το απόγευμα στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο με κορδέλα και ο τραγουδιστής που όπως όλα δείχνουν είχε «κολλήσει στην κίνηση», εκνευρίστηκε, έκοψε την κορδέλα της Αστυνομίας, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.
  Ο τραγουδιστής από την πλευρά του αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.
  Αυτό δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων.
  Ήταν μια κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου» τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.
  «Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής  χτύπησε τον συνάδελφο τους.
  Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατροδικαστική  έκθεση ( η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης) σύμφωνα με το οποίο δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο.
  Από την πλευρά του ο Στέλιος Διονυσίου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του τροχονόμου για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.
  Κοινωνία