• Αναζήτηση
 • Αγρίνιο: Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης

  Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

  Το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης γίνεται «φύλλο και φτερό» από τους ειδικούς, καθώς σε αυτό βρίσκεται η λύση, με την οικογένεια του θύματος να επιμένει ότι ο άνθρωπός τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

  Η νέα πραγματογνωμοσύνη έγινε στο πλαίσιο εισαγγελικής εντολής μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας, κ. Αναστάσιου Δέδε.

  Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, Αναστάσιος Δέδες, πραγματοποίησε προ ημερών αυτοψία στο αυτοκίνητο προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηριώδους θανάτου της τρίτεκνης μητέρας.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, τρία στοιχεία των φωτογραφιών ενισχύουν την επιχειρηματολογία της οικογένειας ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα δολοφονίας και δεν αυτοκτόνησε. Το πρώτο είναι το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο τα πατάκια τα οποία παρά τη φωτιά δεν έχουν καεί και το τρίτο είναι το ρολόι το οποίο δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα.

  Αυτά τα ευρήματα είναι, κατά την οικογένεια, ύποπτα τα οποία δεν «μιλούν» για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

  Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζει να φυλάσσεται στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk