• Αναζήτηση
 • Βρέθηκαν οι δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί από το Αίγιο

  Εντοπίστηκαν από αστυνομικό στον Πειραιά οι δύο 16χρονες από το Αίγιο που φύγει την περασμένη Κυριακή απο δομή του Χαμόγελο του Παιδιού.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εντοπίστηκαν από αστυνομικό στον Πειραιά οι δύο 16χρονες από το Αίγιο που είχαν φύγει την περασμένη Κυριακή από δομή του Χαμόγελο του Παιδιού.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πολύωρες αναζητήσεις της αστυνομίας και του Χαμόγελου του Παιδιού, η Εσμεράλντα Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών εντοπίστηκαν κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

  Τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από δομή του «Χαμόγελου» ήταν μόνα τους όταν εντοπίστηκαν από τον αστυνομικό κοντά στη δημοτικό θέατρο.

  Αυτή τη στιγμή οι 16χρονες βρίσκονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διενεργείται προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πώς βρέθηκαν από το Αίγιο στον Πειραιά, ποιος ήταν ο προορισμός τους και αν εμπλεκόταν τρίτο άτομο στην υπόθεση της εξαφάνισής τους.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk