• Αναζήτηση
 • Αγρίνιο: Οικονομικοί λόγοι πίσω από τη δολοφονία της 44χρονης

  Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το θάνατο της 44χρονης Ειρήνη Λαγούδη. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και παρόλο που τα πρώτα στοιχεία έδειχναν αυτοκτονία, νέα δεδομένα οδηγούν στην ανθρωποκτονία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και παρόλο που τα πρώτα στοιχεία έδειχναν αυτοκτονία, νέα δεδομένα οδηγούν στην ανθρωποκτονία.

  Φίλη της Ειρήνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποκάλυψε ότι η 44χρονη σκόπευε να έρθει μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά και έκανε πολλά όνειρα για το μέλλον, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

  Για οικονομικούς λόγους το έγκλημα;

  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης Λαγούδη. Όπως ανέφερε το STAR στις αρχές Δεκεμβρίου η 44χρονη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρώ και λίγες μέρες μετά δάνεισε 55.000 ευρώ σε άνθρωπο από το στενό της περιβάλλον. Ωστόσο ο δανεισμός έγινε χωρίς να τραπεζική συναλλαγή και ο ίδιος αρνείται το γεγονός στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές.


  Νέα μαρτυρία για διαπληκτισμό με δύο άνδρες

  Σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους της οικογένειας ένας αστυνομικός είδε την Ειρήνη Λαγούδη στη Νέα Μάρκη στις 24 Δεκεμβρίου να διαπληκτίζεται με δύο άνδρες. «Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που τους πλησίασα λόγω της ιδιότητάς μου, για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη», συμπλήρωσε ο αστυνομικός.

  Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk