• Αναζήτηση
 • Τζανακόπουλος vs Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις για το συλλαλητήριο

  Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος, στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη. «Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός» τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος, στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.

  «Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός» τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος και προσθέτει:

  «Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα».

  Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, δήλωσε ότι «αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων», υπογραμμίζοντας ότι «σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία».

  Ασχολίαστες από την κυβέρνηση δεν αναμένεται να μείνουν και αντιδράσεις άλλων στελεχών της ΝΔ, πολλοί βουλευτές της οποίας παρεβρέθηκαν στο συλλαλητήριο, όπως του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. «Φωνή Λαού οργή Θεού» ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Γεωργιάδη στην Καθημερινή για το ογκώδες συλλαλητήριο.

  Πολιτική