• Αναζήτηση
 • Απόπειρα απόδρασης με πυροβολισμούς στο Μεταξουργείο

  Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Δηληγιάννη, στο ύψος της Τροχαίας Αθηνών, όταν στη διάρκεια μεταγωγής δύο κρατούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν. Στη διάρκεια της καταδίωξης του ενός εκ των δύο σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Απόπειρα απόδρασης έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μεταξουργείο στο ύψος της Τροχαίας κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όχημα της Ασφάλειας μετέφερε δυο υπήκοους Γεωργίας για τους οποίους είχε αποφασιστεί να οδηγηθούν στις φυλακές. Στο Μεταξουργείο ο ένας εξ αυτών καταφέρνει να ανοίξει το παράθυρο, να βγει από το όχημα και να τραπεί σε φυγή.

  Τότε ένας εκ των αστυνομικών τον καταδίωξε και τελικά τον συνέλαβε ενώ φέρεται να έχει πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.

  Πρόκειται για μεταγωγή του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου.

  Δύο Γεωργιανοί ηλικίας 31 και 59 ετών είχαν συλληφθεί στις 9 Ιανουαρίου για κλοπές σε κατοικίες και επρόκειτο να μεταταχθούν στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού.

  Σύμφωνα με αστυνομικούς φορούσαν χειροπέδες.

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κρατούμενος που επιχείρησε να διαφύγει πριν βγει απο το όχημα είχε καταφέρει να βγάλει από τα χέρια του τις χειροπέδες.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk