• Αναζήτηση
 • Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό την Τετάρτη

  Ολιγόλεπτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών από το ΔΕΔΔΗΕ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ολιγόλεπτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Αντίρριο έως Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών από το ΔΕΔΔΗΕ.

  Ειδικότερα, από τις 9:00 το πρωί και για περίπου μισή ώρα, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, από Αντίρριο έως Μεσολόγγι, με ταυτόχρονο αποκλεισμό όλων των κόμβων που λειτουργούν στο συγκεκριμένο τμήμα της Ιονίας Οδού.

  Έτσι λοιπόν, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου και θα επιστρέφουν στην Ιονία Οδό, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

  Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα βγαίνουν από την Ιονία Οδό στον ανισόπεδο Μεσολογγίου και θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και του Αντιρρίου.

  Τέλος, να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν θα λειτουργούν τα πλευρικά διόδια Μεσολογγίου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk