• Αναζήτηση
 • Βόμβα στο πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών στην Ανάβυσσο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έκρηξη σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου, το οποίο ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλη Κιούση.

  Ο ίδιος υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι η έκρηξη οφείλεται από βόμβα που τοποθετήθηκε στο πρατήριό του.
  Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά που σβήστηκε από 15 πυροσβέστες οι οποίοι επιχείρησαν με 6 οχήματα.

  Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.

  Μιχάλης Κιούσης: θα είχα εξαϋλωθεί

  «Η έκρηξη έγινε το 05:20 και 05:50 θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί… Δέκα βήματα είναι το πρατήριο από το σπίτι μου» αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας Μιχάλης Κιούσης μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο πρατήριό του, η οποία οφείλεται σε βόμβα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

  «Έχουν σπάσει τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα» δήλωσε ο Μιχάλης Κιούσης, περιγράφοντας στον ΣΚΑΙ την ισχύ της έκρηξης.

  «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι ανεξήγητο… Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, μόνο με την ιδιότητα ως προέδρου μού πάει αν έχω ενοχλήσει τίποτα λαμόγια του χώρου» ανέφερε.

  Όπως εξήγησε, ο κ. Κιούσης, δεν έχει προσωπικές διαφορές με κανέναν, και δεν είχε δεχθεί απειλές το προηγούμενο διάστημα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk