• Αναζήτηση
 • Επιλογές για τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Tαινίες
  «Star Τrek: Into Darkness»   ANT1, 24.00
  Ο Τζιμ Κερκ και το πλήρωμα του «Εντερπράιζ» αναλαμβάνουν να κυνηγήσουν και να εξοντώσουν έναν επικίνδυνο διαστημικό τρομοκράτη, τον Kαν, έναν υπεράνθρωπο που μπορεί να προκαλέσει μαζική καταστροφή, ο οποίος έχει καταφύγει σε έναν ελεγχόμενο από τους Κλίνγκον πλανήτη. Οταν όμως τον συλλάβουν, θα διαπιστώσουν ότι έχουν εμπλακεί σε μια περίπλοκη, επικίνδυνη για το μέλλον της Γης συνωμοσία (ΗΠΑ, 2013, 119′).

  «Το κορίτσι με το τατουάζ»   Alpha, 23.00
  Ενας μαχητικός ρεπόρτερ (Ντάνιελ Κρεγκ) και μια αντικοινωνική χάκερ (Ρούνεϊ Μάρα) συνεργάζονται για την εξιχνίαση μιας μυστηριώδους εξαφάνισης, πίσω από την οποία κρύβονται οικονομικά, πολιτικά και σεξουαλικά σκάνδαλα. Ικανοποιητική μεταφορά από τον Ντέιβιντ Φίντσερ του πρώτου μέρους της τριλογίας «Μιλένιουμ» του Στιγκ Λάρσον. (ΗΠΑ/Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία, 2011, 147′)
  Σειρές
  «Ο άντρας των ονείρων μου»   
  Star, 17.30
  Ο Τζακ και η Αθηνά ζουν την πιο σοβαρή κρίση του γάμου τους, με αποτέλεσμα ο Τζακ να μετακομίσει σε ξενοδοχείο. Στο μεταξύ, η Μίκα εισπράττει από παντού θετικά σχόλια για τη «μεταμόρφωσή» της και η συνάντησή της με την Αθηνά τής ανοίγει καινούργιους ορίζοντες. Παράλληλα ο Μπάμπης εκτελεί άριστα τα καθήκοντά του ως «αδελφός» και «θείος», για κακή τύχη του κατατρομαγμένου Σωτήρη.
  «Criminal minds»   Σκάι, 24.00
  Ο «Αντιγραφέας» πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ομάδα BAU και μάλιστα φαίνεται πως έχει επιλέξει ανάμεσά τους και το επόμενο θύμα του. Η υπόθεση που καλείται η ομάδα να εξιχνιάσει δεν είναι η δική της, αλλά μια σειρά θανάτων στο Μανχάταν που φαίνεται πως προήλθαν από υπερβολική δόση χαπιών ecstasy.

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk