• Αναζήτηση
 • Οι αρχές ερευνούν ποιος δεν ήθελε τη Δώρα στο νεκροταφείο

  Την απειλή που φέρεται να είχε δεχθεί η 32χρονη εφοριακός να μην ξαναπάει στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών εξετάζουν οι αρχές προσπαθώντας να εντοπίσουν το δολοφόνο της άτυχης κοπέλας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η προειδοποίηση που φέρεται να είχε λάβει η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της από «άγνωστο», μέχρι στιγμής, πρόσωπο για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών.

  Στο μήνυμα αυτό, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το έλαβε στο κινητό ή μέσω κάποιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται το κίνητρο του δράστη του εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

  Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, «το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», προσθέτοντας πως «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

  Όπως ανέφερε η κ. Παναγοπούλου, το μήνυμα αυτό το είχε εκμυστηρευτεί η 32χρονη εφοριακός σε κοντινό της πρόσωπο, το οποίο το ανέφερε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του.

  Κοινωνία