• Αναζήτηση
 • Πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Αγ. Παντελεήμονα

  Πτώμα 48χρονης γυναίκας από την Κίνα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Το πτώμα εντόπισαν άλλοι ένοικοι οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πτώμα 48χρονης γυναίκας από την Κίνα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Το πτώμα εντόπισαν άλλοι ένοικοι οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ για την πολυήμερη απουσία της είχε ενημερώσει την αστυνομία και ο εργοδότης της.

  Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της τυλιγμένη με σεντόνι, στο κεφάλι και το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με σακούλα ενώ τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σχοινί ενώ το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, ούτε έρευνας.

  Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττική και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια θανάτου της. 

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk