• Αναζήτηση
 • Αναζητούν ξανά το κίνητρο του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

  Το κίνητρο που οδήγησε το δράστη στην δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές αναζητούν οι αξιωματικού του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπαθώντας να εντοπίσουν το δράστη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το κυνήγι των αστυνομικών για τη σύλληψη του δράστη της αποτρόπαιης δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη συνεχίζεται, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να «επιστρέφουν στην αρχή» και να προσπαθούν να εντοπίσουν το πιθανό κίνητρο του εγκλήματος.

  Όπως σημειώνουν, τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της ληστείας που εξελίχθηκε σε ληστεία μετά φόνου, έπειτα από πιθανή αντίδραση του θύματος, καθώς και το «σενάριο» μανιακού δολοφόνου γυναικών, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν κοινά στοιχεία της υπόθεσης με άλλες στο παρελθόν.

  Αυτές είναι οι δύο πιθανότερες εκδοχές, ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούν να αποκλείσουν την περίπτωση να είχε οργανωθεί από κάποιους η δολοφονία της άτυχης κοπέλας και να γνώριζαν πως το μόνο μέρος όπου η 32χρονη βρισκόταν μόνη ήταν το μνήμα του στενού της φίλου που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

  Για το σενάριο αυτό, οι αστυνομικοί στηρίζονται στις μαρτυρίες των συγγενών της Δώρας, οι οποίοι ανέφεραν πως η κοπέλα είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της. Το ίδιο φέρεται να ανέφερε και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας.

  Η δικηγόρος της οικογένειας, διέψευσε τις φήμες για σύναψη ασφαλιστήριου ζωής λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, λέγοντας πως υπήρχε εν ισχύ ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, ωστόσο είχε υπογραφεί σε προγενέστερο χρόνο.

  Την ίδια ώρα, στην Ασφάλεια Αττικής έχουν βρεθεί αρκετά άτομα από το περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού, προκειμένου να καταθέσουν πιθανές πληροφορίες για τη ζωή της κοπέλας, ενώ στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών έχουν μιλήσει και όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο του νεκροταφείου, αλλά και στους γύρω δρόμους της περιοχής.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk