• Αναζήτηση
 • ΕΛ.ΑΣ: Νέα στοιχεία για τον φόνο της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο

  «Το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου ή μίας μοιραίας συνεύρεσης με άτομο από το προσωπικό περιβάλλον της που δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη, εξακολουθούν να είναι τα δύο κυρίαρχα σενάρια για τον φόνο της 32χρονης εφοριακής υπαλλήλου, πριν από μία περίπου εβδομάδα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

  «Το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου ή μίας μοιραίας συνεύρεσης με άτομο από το προσωπικό περιβάλλον της που δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη, εξακολουθούν να είναι τα δύο κυρίαρχα σενάρια για τον φόνο της 32χρονης εφοριακής υπαλλήλου, πριν από μία περίπου εβδομάδα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας. Εχουμε σειρά ενδεικτικών στοιχείων ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν έχει σχέση με τον φόνο. Κι αυτό γιατί από το σύστημα τηλεματικής-πλοήγησης του ταξί που οδηγούσε (σ.σ δόθηκαν σχετικά στοιχεία από τον ιδιοκτήτη του ταξί) διαπιστώθηκε ότι βρέθηκε κοντά στο Β’ Νεκροταφείο, στην περιοχή των Πατησίων περισσότερες από δύο ώρες μετά τον φόνο. Υποστήριξε ότι πολλές φορές, τις τελευταίες ημέρες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ακόμη και στην κηδεία της κόρης του είχε μιλήσει για την πορεία του κοντά στο Νεκροταφείο το βράδυ του φόνου και το είπε δημοσίως μόνο το περασμένο Σάββατο σε τηλεοπτική εκπομπή. Ακόμη από τον ίδιο πλοηγό έχουμε ανακαλύψει τον δρόμο στον λόφο Σκουζέ που φέρεται να άφησε τον μυστηριώδη 35χρονο πελάτη που πήρε το Β’ Νεκροταφείο. Είμαστε σε καλό σημείο σε σχέση με την πλήρη διευκρίνιση αυτής της πλευράς της υπόθεσης. Οσον αφορά την ουσιαστική εξιχνίαση της υπόθεσης εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε νέες μαρτυρίες για προσωπικές εκκρεμότητες της 32χρονης κοπέλας αλλά και τη σκηνή του εγκλήματος με το ενδεχόμενο εμφάνισης ενός τρίτου προσώπου που επεδίωξε να την ληστέψει . Μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι γιατί δολοφονήθηκε η 32χρονη στο Νεκροταφείο. Εκτιμούμε ότι ο δράστης έχει πάρει μαζί του την τσάντα του θύματος αφού οι έρευνές μας για ώρες ακόμη και στις γραμμές του ηλεκτρικού , για τον εντοπισμό της, δεν απέδωσαν τίποτα. Εχουμε ορισμένα στηρίγματα στην έρευνα μας…»

  Σε αυτή την αναφορά προχώρησε , μιλώντας προς «Το Βήμα» υψηλόβαθμο στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη σε σχέση με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονία της 32χρονης υπαλλήλου της ΔΟΥ Πειραιά την περασμένη Τετάρτη στα Πατήσια. Οπως σημείωσε το ίδιο στέλεχος «οι κινήσεις και οι δηλώσεις του πατέρα μας προκάλεσαν σειρά ερωτηματικών. Ομως υπήρξαν στοιχεία που δεν επαλήθευαν το σενάριο για εμπλοκή του ενώ σε μία τέτοια περίπτωση δεν φαινόταν να υπάρχει και κίνητρο. Προσπαθούμε να διαλευκάνουμε τον φόνο της 32χρονης πέρα από ενδοοικογενειακές τριβές ή άλλες σκοπιμότητες , να αποδείξουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και να συλλάβουμε τον δράστη».

  Από την άλλη πλευρά οι δικηγόροι κ.κ. Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου που εκπροσωπούν νομικά τον πατέρα της δολοφονηθήσας μίλησαν στο «Βήμα» για «δικαίωση του πελάτη μας και πλήρη επαλήθευση των στοιχείων που παρουσίασαν στην ΕΛ.ΑΣ, ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την εν ψυχρώ δολοφονία της κόρης του».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk