• Αναζήτηση
 • Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τις σύγχρονες μορφές απασχόλησης

  «Σύγχρονες μορφές απασχόλησης» είναι το θέμα ημερίδας που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων, το Βιοτεχνικό και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η ΔΕΘ-HELEXPO, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Ολυμπιάς του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης από τις 17:00 έωςτις 20:00.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Σύγχρονες μορφές απασχόλησης» είναι το θέμα ημερίδας που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων, το Βιοτεχνικό και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η ΔΕΘ-HELEXPO, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Ολυμπιάς του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης από τις 17:00 έωςτις  20:00.

  Το θέμα των μορφών απασχόλησης είναι πολύ επίκαιρο και απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων, η δε παρουσίαση του θέματος αναμένεται να τεθεί σε όλες του τις διαστάσεις, τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με πρόγραμμα.

  Εκ μέρους του Επιμελητηρίου μας θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α΄Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, ο οποίος στη συνέχεια θα αναπτύξει το θέμα: «Η αποδυνάμωση των καθιερωμένων μορφών απασχόλησης: Συγκυριακό ή μονιμότερο φαινόμενo».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk