• Αναζήτηση
 • Ανασκευάζει τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης ο δικηγόρος του

  Αποστάσεις κρατά από τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης εφοριακού ο δικηγόρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει». Μάλιστα ανασκευάζει -αν όχι ακυρώνει- τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας. Με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη η τοποθέτηση αυτή του συνηγόρου δημιουργεί ευλόγως νέα ερωτήματα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αποστάσεις κρατά από τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης εφοριακού ο δικηγόρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει». Μάλιστα ανασκευάζει -αν όχι ακυρώνει- τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

  Με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη η τοποθέτηση αυτή του συνηγόρου δημιουργεί ευλόγως νέα ερωτήματα με τους ειδικούς να τονίζουν ότι πρόκειται για περίπλοκη υπόθεση.

  Ειδικότερα, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε με αγριότητα στο Β’ νεκροταφείο, μιλώντας στον Αlpha 989 ξεκαθάρισε καταρχάς ότι «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες».

  Ακόμη, τονισε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του.

  Τηρώντας πάντως αποστάσεις από τις δημόσιες δηλώσεις του πελάτη του, ότι περνούσε από το νεκροταφείο την ώρα του φόνου, ανέφερε: «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει».

  Τέλος, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk