• Αναζήτηση
 • Επίθεση από κουκουλοφόρους στα γραφεία του «Εθνους»

  Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από χούλιγκανς στα καινούργια γραφεία του Έθνους - ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη - στη Λεωφόρο Συγγρού 144 και είχαν ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο δημοσιογράφων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση με πέτρες και μπογιές εναντίον του κτιρίου όπου στεγάζονται οι ιστοσελίδες του ομίλου «24 MEDIA» και η εφημερίδα Έθνος, επί της λεωφόρου Συγγρού, εξαπέλυσαν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα δεκάδες άτομα που επέβαιναν σε τουλάχιστον 40 δίκυκλα.

  Οι νεαροί έσπασαν με πέτρες την τζαμαρία του κτιρίου και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψή του, ενώ μπήκαν και στο εσωτερικό, όπου πέταξαν μπογιές στον προθάλαμο.

  Επίσης, προξένησαν φθορές σε δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

  Στο σημείο υπήρχε περιπολικό, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να επέμβουν.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι κατευθύνονταν προς το γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ.

  Οι δράσεις αναζητούνται.

  Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του ομίλου, «News247», οι δράστες χτύπησαν δύο δημοσιογράφους, ευτυχώς ελαφρά, έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς, έριξαν μπογιές και έσπασαν το αυτοκίνητο ενός εργαζόμενου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο.

  Καταδικάζουν απερίφραστα τα κόμματα

  Ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

  Η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της «24 Media» και η εφημερίδα «Έθνος». Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

  Στην επίθεση αναφέρεται και το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας «καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της εφημερίδας Έθνος και των ιστοσελίδων του ομίλου 24media. Τίποτα δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες».

  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» και «24 media». Μέθοδοι τρομοκράτησης των δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες και προφανώς οι αυτουργοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν».

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk