• Αναζήτηση
 • Νέος πρόεδρος στο Κολλέγιο Αθηνών ο Νίκος Τσαβλίρης

  Έπειτα από 11 χρόνια θητείας στη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ο Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς έδωσε τη θέση του στον Νίκο Τσαβλίρη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έπειτα από 11 χρόνια θητείας στη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ο Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς υπέβαλε την παραίτησή του.

  Νέος πρόεδρος εξελέγη ο μέχρι τότε αντιπρόεδρος Νίκος Τσαβλίρης.

  Μετά την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη: Νικόλαος Τσαβλίρης, πρόεδρος. Πέτρος Αλιβιζάτος, αντιπρόεδρος. Αννίκα Παπαντωνίου, γενική γραμματέας. Αλέξιος Πιλάβιος, ταμίας. Σέργιος Αμπαριώτης, Ήρα Βαλσαμάκη-Ράλλη, Ζωή Δασκαλάκη-Βασιλείου, Νικηφόρος Διαμαντούρος, Απόστολος Δοξιάδης, Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Αλέξανδρος Σαμαράς, μέλη.

  Ο νέος Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για την πολύτιμη προσφορά του στο Κολλέγιο την περίοδο 2006-2017. «Κατά την περίοδο αυτή» –τόνισε ο κ. Τσαβλίρης– «περίοδο εξαιρετικών για το Κολλέγιο επιτεύξεων σε όλους τους τομείς, επιβεβαιώθηκε και ενισχύθηκε το κύρος του Κολλεγίου ως Κέντρου Εκπαιδευτικής Αριστείας διεθνούς εμβέλειας. Το νέο Δ.Σ. –τα μέλη του οποίου ήταν επί σειρά ετών στενοί συνεργάτες του Αλέξανδρου Σαμαρά στη διοίκηση του ΕΕΙ– θα συνεχίσει το έργο αυτό με πυξίδα-οδηγό, όπως πάντα, το όραμα και τις αξίες των ιδρυτών-δημιουργών του Κολλεγίου».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk