• Αναζήτηση
 • Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στα Πατήσια

  «Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού από την ΔΟΥ Πειραιά στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας, αφορά πιθανόν

  «Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού από την ΔΟΥ Πειραιά στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας, αφορά πιθανόν προσωπικό ζήτημά της και σε δεύτερη περίπτωση μια απόπειρα ληστείας με τραγικά αποτελέσματα. Δεν φαίνεται να σχετίζεται με σημαντικούς ελέγχους, του Υπουργείου Οικονομικών, όπως έχει υποστηριχθεί. Κι αυτό όχι μόνο για τον τρόπο που δολοφονήθηκε, με 14 μαχαιριές μέσα στο Β Νεκροταφείο αλλά και γιατί δεν φαίνεται να χειρίζονταν σημαντικές υποθέσεις.

  Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί το μνήμα του 33χρονου αρραβωνιαστικού της, που είχε σκοτωθεί τον περασμένο Μάιο στην σήραγγα του ΟΣΕ, στην Παναγοπούλα Αχαΐας. Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

  Η άτυχη κοπέλα εργαζόταν επί σειρά ετών στα Τμήματα Μητρώου, Δικαστικού και Ελέγχων στην εφορία του Πειραιά και καμιά σχέση δεν είχε με κεντρικούς σημαντικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ.
  Περιγράφεται από όλους σαν μία ιδιαίτερα δραστήρια και προσεκτική στους ελέγχους της υπάλληλος που απέφευγε τις προστριβές με τους πολίτες. «Εξετάζουμε αναρτήσεις της στο διαδίκτυο όπου υπήρχαν πρόσφατες αναφορές για την αντιπάθειά της σε άγνωστο πρόσωπο για το οποίο αρχικά «είχε δείξει ενδιαφέρον». Επιπλέον ήδη εξετάσθηκε αστυνομικός με τον οποίο διατηρούσε παλαιότερη προσωπική γνωριμία κι ο οποίος δεν φαίνεται να έχει σχέση με το δραματικό περιστατικό. Εχουμε συγκεντρώσει δείγματα DNA από αποτσίγαρα αλλά κι από αλλα αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Επιπλέον εξετάζουμε υλικό από κάμερες. Εκτιμούμε ότι σύντομα η υπόθεση θα διαλευκανθεί…». Σε αυτή την αναφορά προχώρησε, μιλώντας προς «Το Βήμα» στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη που παρακολουθεί τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την αγρια δολοφονία το βραδυ της Τετάρτης.
  Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπήρξε πάλη του θύματος με τον άγνωστο δράστη, ο οποίος της επέφερε στην συνέχεια αλλεπάλληλα κτυπήματα με μαχαίρι. Η κοπέλα εντοπίσθηκε αιμόφυρτη από υπαλλήλους του νεκροταφείου, ενώ αμέσως υπήρξε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στον τοπικό σταθμό του ΗΣΑΠ όπου φέρεται να κινήθηκε μετά ο δράστης. Μάλιστα, για αρκετή ώρα, το βράδυ της Τετάρτης, είχαν κλείσει οι σταθμοί του ηλεκτρικού από την Αττική έως τη Νέα Ιωνία.
  Κοινωνία