• Αναζήτηση
 • Telegraph: Κορυφαίος φθινοπωρινός προορισμός η Αθήνα

  Να επισκεφτούν την Αθήνα, την οποία χαρακτηρίζουν τον ιδανικό φθινοπωρινό προορισμό, και να εκμεταλλευτούν την καλοκαιρία που επικρατεί ακόμη στην πόλη, παροτρύνει τους Βρετανούς η εφημερίδα Telegraph.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να επισκεφτούν την Αθήνα, την οποία χαρακτηρίζουν τον ιδανικό
  φθινοπωρινό προορισμό, και να εκμεταλλευτούν την καλοκαιρία που
  επικρατεί ακόμη στην πόλη, παροτρύνει τους Βρετανούς η εφημερίδα
  Telegraph.

  Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είχε την τιμητική της στη βρετανική εφημερίδα η οποία σε άρθρο της παροτρύνει όλους όσους αναζητούν μία τελευταία «έκρηξη ζεστασιάς» να την επισκεφτούν, πριν ο χειμώνας – όπως αναφέρει – ρίξει το πέπλο του στην Ελλάδα.

  Κάνοντας εκτενή αναφορά στην καλοκαιρία των ημερών η εφημερίδα τονίζει ότι ουσιαστικά το καλοκαίρι είναι «παρών» στην πρωτεύουσα με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών Κελσίου. Σε αυτό το πλαίσιο προτείνει στους αναγνώστες βόλτες στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηριακίου.

  Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συμβουλεύσει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης, το «ιδιαίτερο στοιχείο» της Αθήνας, που στεφανώνεται από τον «μεγαλοπρεπέστερο» ναό του 5ου αιώνα π.Χ., τον Παρθενώνα, καθώς και από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk