• Αναζήτηση
 • Μαρκόπουλο: Οι εμμονές της μητέρας οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία

  Οι εμμονές της μητέρας πως έπασχε από κάποια ανίατη ασθένεια οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, όπου μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές από το ίδιο μαχαίρι. Τι δήλωσε ο πατέρας στους αστυνομικούς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι εμμονές της μητέρας πως έπασχε από κάποια ανίατη ασθένεια οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, όπου μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές από το ίδιο μαχαίρι.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη 17χρονη προσπάθησε να σταματήσει τη μητέρα της όταν την είδε να κρατά ένα μαχαίρι θέλοντας να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει πάλη, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά το κορίτσι.

  Στη συνέχεια, η μητέρα με το ίδιο μαχαίρι έβαλε τέλος στη ζωή της.

  Τραγική φιγούρα ο πατέρας, τον οποίο είχε κλειδώσει στο υπόγειο του σπιτιού η σύζυγός του, που μόλις κατάφερε να βγει στην αυλή του σπιτιού αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα του και το παιδί του.

  Μάλιστα, όπως δήλωσε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς, η γυναίκα του βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ το Σάββατο, και μονολογούσε πως: «όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk