• Αναζήτηση
 • Σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του Μιχ. Ζαφειρόπουλου

  Σε σιωπηλή διαμαρτυρία, έξω από το γραφείο του εκλιπόντος Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, επί της Ασκληπιού 154, καλεί τα μέλη του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, σήμερα Παρασκευή, στις 8.00 το βράδυ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε σιωπηλή διαμαρτυρία, έξω από το γραφείο του εκλιπόντος Μιχάλη Ζαφειρόπουλου,  επί της Ασκληπιού 154, καλεί τα μέλη του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, σήμερα Παρασκευή, στις 8.00 το βράδυ.

  Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε – ως ελάχιστη ένδειξη πένθους – πανελλαδική αποχή των δικηγόρων στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2017, για την «αποτρόπαιη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου,  υιοθέτησε ομόφωνα τη πρόταση του προέδρου του κ. Β. Αλεξανδρή, εξειδικεύοντας τη χθεσινή απόφασή του για αποχή μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ως εξής:
  – Αποχή καθ΄ όλο το εργάσιμο ωράριο των δικαστηρίων από την Παρασκευή 13.10.2017 έως και την Τρίτη 17.10.2017.
  – Αποχή από την συζήτηση των υποθέσεων στα ακροατήρια από τις 13.00 έως το πέρας του ωραρίου, από την Τετάρτη 18.10.2017 έως και την Παρασκευή 20.10.2017.
  -Σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σήμερα στις 20.00.
  -Παράσταση του ΔΣ στην νεκρώσιμη ακολουθία.  
  -Ονοματοδοσία της Αίθουσας Εκδηλώσεων του ΔΣΑ ως: «Αίθουσα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».
  -Δωρεά ΔΣΑ σε φιλανθρωπικό σκοπό επιλογής της οικογένειας του εκλιπόντος.
  -Συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για την ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ερευνών και τη λήψη μέτρων ασφαλείας για τους δικηγόρους.
  -Σύσταση Επιτροπής του ΔΣΑ για την λήψη και εξειδίκευση μέτρων προστασίας των δικηγόρων στους χώρους εργασίας τους. 
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk