• Αναζήτηση
 • Διεθνής συνάντηση κατά του ρατσισμού στο γήπεδο μπάσκετ του Ρουφ

  Με συμμετοχές από πολλές χώρες θα διεξαχθεί στις 14-15 Οκτωβρίου  η Διεθνής Συνάντηση και Πανελλαδική Συνέλευση κατά του ρατσισμού και του φασισμού  στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ρουφ, που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με συμμετοχές από πολλές χώρες θα διεξαχθεί στις 14-15 Οκτωβρίου  η
  Διεθνής Συνάντηση και Πανελλαδική Συνέλευση κατά του ρατσισμού και του
  φασισμού  στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ρουφ, που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ
  (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή).

  Ανάμεσά τους οι Στιβ Σεντάρ, Εκπρόσωπος της Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο Φασισμό Καταλονίας UCFR και υπεύθυνος επιτροπών περιφρούρησης των εκλογικών τμημάτων στην Βαρκελώνη την μέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, Κριστίνε Μπούχολτς, βoυλευτής «Die Linke», κίνηση «Ξεσηκωθείτε Ενάντια στο Ρατσισμό» (Aufstehen Gegen Rassismus), Γουέιμαν Μπένετ, Stand up to Racism «Ξεσηκωθείτε ενάντια στο Ρατσισμό» και την κίνηση Unite Against Facism κ.α.

  Επίσης, ομιλητής θα είναι και ο Ασφάκ Μαχμούντ, θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο, μέλος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών της Γκορυτσά Ασπροπύργου, η Μαρία Κασκαρίκα, μητέρα του  φοιτητή Αλέξη Λάζαρη και οι Κωνσταντίνα Κούνεβα, ευρωβουλευτής, Κώστας Μανταίος, πρόεδρος ΣΦΕΑ, Μάριος Σούσσης, πρόεδρος Συλλόγου Απογόνων Θυμάτων Ολοκαυτώματος, Κατερίνα Θωίδου, δημοτική Σύμβουλος Νίκαια-Ρέντη, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος ΠΟΣΠΕΡT, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Γιώργος Τσιάκαλος και πολλοί άλλοι. 

  Ακόμη, θα μιλήσουν στην εκδήλωση και οι δικηγόροι Δημήτρης Ζώτος, Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης, από την Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

  Τη βραδιά θα κλείσει με αφρικάνικη μουσική ο Μοχάμεντ Καμαρά, μουσικός δρόμου, που υπήρξε θύμα αστυνομικής βίας στο Μοναστηράκι τον Σεπτέμβρη.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk