• Αναζήτηση
 • Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των απαγωγέων Λεμπιδάκη

  Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά Ελλήνων που συνελήφθησαν στις 2 Οκτώβριου 2017 στο Ρέθυμνο, για την υπόθεση της απαγωγής του 53χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ μετά και την σχετική εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά Ελλήνων που συνελήφθησαν στις 2 Οκτώβριου 2017 στο Ρέθυμνο, για την υπόθεση της απαγωγής του 53χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ μετά και την σχετική εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου.

  123

  1. ΚΛΑΔΟ Εμμανουήλ του Δράκου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1974 στο Ρέθυμνο.
  2.
  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Βασίλη του Παναγιώτη και της Μαρίκας, που γεννήθηκε το 1977 στην Π.Γ.Δ.Μ.
  3.
  ΠΟΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Οδυσσέα και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1973 στα Χανιά.

  4  
  56

  4.ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ Ελευθέριος του Ιωάννη και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1995 στο Ρέθυμνο.
  5.
  ΠΟΛΑΚΗΣ Σταμάτιος του Νικολάου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1971 στο Ρέθυμνο.
  6.
  ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Χρήστος του Βασιλείου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα.

  7

  7.ΣΤΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε 1972 στο Ρέθυμνο.

  Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της διεύθυνσης, συγκρότησης και ένταξης ως μέλους σε εγκληματική οργάνωση, που επιδιώκει τη διάπραξη κακουργημάτων που προβλέπονται στο άρθρο 322 και 385 Π.Κ., υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της κατοχής όπλων προς εξυπηρέτηση των σκοπών της και της επιδίωξης οικονομικού οφέλους των μελών της: Της διακεκριμένης περίπτωσης αρπαγής κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό του παθόντα (ή άλλου) σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση, της απόπειρας εκβίασης από κοινού, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας και κατοχής πολεμικού τυφεκίου, της αντίστασης, του εμπρησμού από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας τελεσθείσας δια πυρός από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης κατοχής πυρομαχικών (φυσίγγια πυροβόλου ή κυνηγετικού όπλου), της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της παράνομης κατοχής φωτοβολίδων και της κλοπής από κοινού και κατά εξακολούθηση.

  Πρόκειται για τους: Κλάδο Εμμανουήλ του Δράκου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1974 στο Ρέθυμνο, Γρηγοριάδη Βασίλη του Παναγιώτη και της Μαρίκας που γεννήθηκε το 1977 στην π.Γ.Δ.Μ., τον Πολομαρκάκη Εμμανουήλ του Οδυσσέα και της Ευαγγελίας που γεννήθηκε το 1973 στα Χανιά, τον Γλυνιαδάκη Ελευθέριο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1995 στο Ρέθυμνο, τον Πολάκη Σταμάτιο του Νικολάου και της Αικατερίνης που γεννήθηκε το 1971 στο Ρέθυμνο, τον Παντρεμένο Χρήστο του Βασιλείου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα και τον Σταγογιάννη Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1972 στο Ρέθυμνο.

  Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και στοιχείων επιτρέπεται σύμφωνα με τον εισαγγελέα για χρονική διάρκεια ενός μηνός και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων.

  Η ΕΛΑΣ ζητά από όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και ιδίως αν τα παραπάνω πρόσωπα έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 28210-25703 και 28210-25704 της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, με εξασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας είναι ε.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk