• Αναζήτηση
 • Σητεία: Ξετυλίγεται το κουβάρι πίσω από την δολοφονία του καρδιολόγου

  Ξετυλίγεται το κουβάρι πίσω από τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία της Κρήτης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ξετυλίγεται το κουβάρι πίσω από τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία της Κρήτης.

  Ο δράστης, ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, φέρεται να είναι ο εραστής της συζύγου του καρδιολόγου, όπως γράφει το Cretalive.

  Μάλιστα το θύμα είχε αρχίσει να υποψιάζεται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Cretalive, την παράνομη σχέση της συζύγου του, γεγονός που είχε οξύνει ιδιαιτέρως τις σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού.

  Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φέρεται να ήταν η υπόνοια πως ο 62χρονος καρδιολόγος δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που είχε αποκτήσει με την σύζυγο του. Είχε μάλιστα πρόθεση να υποβληθεί αυτός και το παιδί σε τεστ DNA για να διαπιστωθεί η πατρότητα.

  Τα SMS που καίνε την 38χρονη

  Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του θύματος, βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, από το οποίο δεν είχε προλάβει να σβήσει τα τελευταία μηνύματα που έστειλε προς τον δράστη.

  Στο πιο πρόσφατο του έγραψε «Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο» ενώ λίγο νωρίτερα τον είχε προειδοποιήσει για πιθανή ματαίωση των σχεδίων τους, καθώς υπήρχε πιθανότητα ο σύζυγος της να μην ήταν μόνος στο αμάξι.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk