• Αναζήτηση
 • Ολιγόωρος αποκλεισμός της ΔΟΥ Παγκρατίου από εφοριακόυς

  Στον αποκλεισμό της ΔΟΥ Παγκρατίου προχώρησαν από τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι σε αυτήν. Οι εφοριακοί διαμαρτύρονται για ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για υποστελέχωση των εφοριών, τεράστια έλλειψη βασικών αναλώσιμων υλικών και εργαζόμενοι που καλύπτουν από τη τσέπη τους εδώ και πολύ καιρό, τη συντήρηση των κτιρίων, την αγορά χαρτιού και μελανιών για τους εκτυπωτές και τα έξοδα καθαριότητας κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. νομών Αττικής και Κυκλάδων.

  Οι εφοριακοί αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το 5όροφο κτίριο της ΙΖ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών το οποίο λειτουργεί για μήνες χωρίς ανελκυστήρα. Όπως καταγγέλλουν οι εφοριακοί, το γεγονός αυτός ταλαιπωρεί απίστευτα τους φορολογούμενους που δικαιολογημένα αγανακτούν ενώ πολλές εργασίες της Δ.Ο.Υ. έχουν μεταφερθεί στο πεζοδρόμιο και την είσοδο της εφορίας.

  Για το λόγο, αυτό την Τρίτη, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε ολιγόωρο προειδοποιητικό αποκλεισμό της ΙΖ Δ.Ο.Υ. ζητώντας από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών την άμεση λύση στα προβλήματα που υπάρχουν.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk