• Αναζήτηση
 • Ελλιπής σύνθεση πληρώματος σε πλοίο με καύσιμα

  Ελλιπής σύνθεση πληρώματος διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε το βράδυ της Κυριακής από στελέχη της Διεύθυνσης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ελλιπής σύνθεση πληρώματος διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε το βράδυ της Κυριακής από στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο δεξαμενόπλοιο «ΜΑΙΝΑΛΟΝ», το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στo αγκυροβόλιο της Ελευσίνας.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξακριβώθηκε πως στο πλοίο επέβαιναν μόνο δύο μέλη του, μολονότι το εν λόγω πλοίο ήταν έμφορτο με 3.298 τόνους fuel.
  Επιπροσθέτως, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, κατόπιν ελέγχου στο συγκεκριμένο πλοίο από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ελευσίνας, διαπιστώθηκε στρέβλωση ανοίγματος δεξαμενής φορτίου με αποτέλεσμα τη μη ικανοποιητική σφράγιση του πώματος της ανθρωποθυρίδας.
  Από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, «μετά την αποκατάσταση των διαπιστωθεισών αντικανονικοτήτων και λήψης βεβαιωτικού συνέχισης πλόων από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, επετράπη σήμερα Τρίτη η συνέχιση πλόων του πλοίου, υπό προϋποθέσεις, έως αύριο 11/10/2017».

  Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων, ενώ κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής διενεργείται προανάκριση.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk