• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ελληνική σειρά
  «Το τατουάζ»
  ALPHA, 21.00
  Η Αννα εξοργίζεται με αυτό που μαθαίνει, και ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να της εξηγήσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εκείνη δεν δέχεται να τον ακούσει. Αντιθέτως του λέει ότι θέλει να μείνει μόνη της και αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο. Η περιέργεια του Παύλου οργιάζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τι του κρύβει η Μάρθα. Τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να βρει τον μπελά του. Η Μαργκώ καλεί τον Γκάρι στο σπίτι της για ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα, αυτός όμως έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Στο μεταξύ, ο Αγγελος κάνει μια πρόταση στον Αλέξανδρο που μπορεί να τον βγάλει από το επαγγελματικό του αδιέξοδο.
  Ξένες ταινίες
  «Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0» (Die Hard 4.0)
  Star, 22.00
  Η τέταρτη ταινία του Μπρους Γουίλις ως tough guy, υπαστυνόμου της Νέας Υόρκης Τζον ΜακΛέιν. Τούτη τη φορά αναλαμβάνει δράση όταν το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών απειλείται από ολική καταστροφή. Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν. (ΗΠΑ, 2007, 119′)
  «Αγώνας για τη νίκη» (Radio)
  MEGA, 24.00
  Δύο καθημερινοί άνθρωποι γίνονται ήρωες, σε μια ταινία για το θάρρος τού να μάχεσαι για τα πιστεύω σου. Σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνας κανείς δεν θυμάται πια το όνομα του πνευματικά καθυστερημένου Τζέιμς Κένεντι. Ολοι τον φωνάζουν «Radio», από τη φανατική του αγάπη για το ραδιόφωνο, και τον περιγελούν σε κάθε ευκαιρία. Οταν όμως ο επιτυχημένος προπονητής της τοπικής ομάδας θα τον πάρει υπό την προστασία του, ο Radio θα γίνει όχι μόνο αποδεκτός από τους συμπολίτες του, αλλά και ο «ήρωάς» τους. Η ιστορία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία. (ΗΠΑ, 2003, 104′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk