• Αναζήτηση
 • Βραβείο στον Δήμο Πειραιά για καινοτόμες δράσεις

  Μια ακόμη διάκριση για τον Δήμο Πειραιά αυτή τη φορά για τις καινοτόμες δράσεις του, για την υποστήριξη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα με το πρόγραμμα για την Aephoria.net: Piraeus Blue Growth Initiative(BGI).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια ακόμη διάκριση για τον Δήμο Πειραιά αυτή τη φορά για τις καινοτόμες δράσεις του, για την υποστήριξη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα με το πρόγραμμα για την Aephoria.net: Piraeus  Blue Growth Initiative(BGI).

  Στην ειδική τελετή απονομής βραβείων για τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας «Best City Awards 2017», που διοργάνωσαν το περιοδικό «Plant» και το Netweek της Boussias Communications, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά το βραβείο κατηγορίας GOLD στην ενότητα «Οικονομία- Ανάπτυξη», το οποίο παρέλαβε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  για θέματα Πληροφορικής, Επικοινωνίας – Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης.
  Ο κ. Βεντούρης δήλωσε σχετικά ότι «το βραβείο κατηγορίας GOLD που απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά, στην τελετή που έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας, αποτελεί μια αναγνώριση των πρωτότυπων καινοτόμων δράσεων του Δήμου μας για τη γαλάζια ανάπτυξη, με στόχο την ενίσχυση των νεοφυών επιχειρήσεων και των εφαρμοσμένων καινοτόμων ιδεών».   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk