• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ελληνικές σειρές
  «Το τατουάζ»  ALPHA, 21.00
  Ο Αλέξανδρος συγκρούεται άσχημα με τον Θεοχάρη. Ο Αυγέρης δίνει πληροφορίες στην Τατιάνα για το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στα Μετέωρα. Η Αννα και ο Αλέξανδρος αποφασίζουν να γυρίσουν στην Ελλάδα ενώ ο Αυγέρης και η Τατιάνα ανακρίνουν την Ολγα για τη νεκρή γυναίκα. Ο Αγγελος νιώθει πως ερωτεύεται την Τατιάνα. Στην Αίγινα, θέμα συζήτησης είναι η εξαφάνιση της Ράνιας. Η Νίνα πιέζει τον Ιωσήφ να χωρίσει. Η παρακολούθηση του Μανιατέα οδηγεί στον εντοπισμό του σπιτιού στο οποίο το κύκλωμα κρατάει τις κοπέλες. Η Αννα και ο Αλέξανδρος ζουν ευτυχισμένες στιγμές στα Μετέωρα.
  «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
  ΑΝΤ1, 23.00
  Ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο πως δεν έκανε κάτι πονηρό με την Κατερίνα, ενώ εκείνη χαίρεται νομίζοντας πως ο Πέτρος τη ζηλεύει. Ο Ευτύχης καταφέρνει να πείσει την Ιουλία να δεχτεί τα παιδιά του με υποτροφία στο ιδιωτικό της σχολείο, χωρίς να ενημερώσει τη Μάρθα που γίνεται έξαλλη. Η Βιολέτα στέλνει τον Χριστόφορο στους Ανώνυμους Σεξομανείς, αλλά η συνεδρία καταλήγει σε μάλλον αντίθετα αποτελέσματα. Ο Μηνάς ομολογεί στον Αγγελο πως δεν έχει σχέση με τον Αντώνη κι ο Αγγελος του κάνει πρόταση γάμου. Ο Πέτρος κλείνει την πρώτη του σημαντική συνεργασία και εκπληρώνει το όνειρό του: αγοράζει μια μηχανή. Βγαίνει ραντεβού με τη Δανάη, όταν η Κατερίνα που τους έχει ακολουθήσει φέρνει την καταστροφή.
  Ξένη ταινία
  «Υποψία» (Chloe) STAR, 23.15
  Η ασυνήθιστη πλοκή και ο πηγαίος ερωτισμός είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν στην ταινία του Καναδοαρμένη Ατόμ Εγκογιάν, όπου μια επιτυχημένη γυναικολόγος (Τζουλιάν Μουρ) προσλαμβάνει μια πόρνη πολυτελείας (Αμάντα Σίφριντ) για να μάθει αν την απατά ο σύζυγός της (Λίαμ Νίσον). (Καναδάς / ΗΠΑ, 2009, 86′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk