• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ελληνική σειρά
  «Ο άντρας των ονείρων μου»
  STAR, 17.45
  Η οικογένεια του Πανίκου και της Αγγελικής αναστατώνει όλο το νοσοκομείο, αυτό ενοχλεί την Αθηνά και τους κάνει παρατήρηση για τη συμπεριφορά τους. Ο Τζακ, όμως, τους βλέπει με μεγάλη συμπάθεια. Η Μίκα θεωρεί πως εκείνη φταίει για όλα και καταριέται τη μέρα που γεννήθηκε, ενώ η Αγγελική και η Βίκυ προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Τελικά η υπέρταση της γιαγιάς αντιμετωπίζεται και επιστρέφουν στο σπίτι.


  Μουσικό reality
  «The Voice»
  ΣΚΑΪ, 21.00
  Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας για δεύτερη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο τιμόνι της παρουσίασης o Γιώργος Καπουτζίδης και στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν και εφέτος οι Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Ελενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς.


  Ξένες ταινίες
  «Η παρακολούθηση» (Lakeview terrace)
  MEGA, 24.00
  Ενα νεαρό ζευγάρι μετακομίζει σε ονειρεμένο, για αυτούς, σπίτι στην Καλιφόρνια. Γρήγορα, όμως, θα γίνουν στόχος του γείτονά τους, που διαφωνεί με τη διαφυλετική τους σχέση. Ο γείτονας, Αμπελ Τάρνερ, είναι ένας βλοσυρός, ανύπαντρος πατέρας και αστυφύλακας, όπου έχει κατονομάσει τον εαυτό του φύλακα της περιοχής. Οι βραδινές του περιπολίες προσφέρουν σε κάποιους σιγουριά, αλλά για το νέο ζευγάρι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι επίμονες παρεμβολές του στις ζωές τους θα προκαλέσουν την αντεπίθεση του νεαρού ζευγαριού. (ΗΠΑ, 2008, 110′)
  «American beauty»
  ΑΝΤ1, 24.00
  Πικρό σχόλιο επάνω στη διάβρωση της αμερικανικής οικογένειας και μια από τις πιο συζητημένες ταινίες του 1999. Κέρδισε πέντε Οσκαρ, ανάμεσα στα οποία τα ταινίας, σκηνοθεσίας (Σαμ Μέντες) και ανδρικού ρόλου (Κέβιν Σπέισι). (ΗΠΑ, 1999, 111′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk