• Αναζήτηση
 • To vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ελληνική σειρά
  «4χχχ4»
  ΑΝΤ1, 23.00
  Μια γυναικοπαρέα, μια δυνατή γυναικεία φιλία, 4 γυναίκες που ξανασυναντιούνται μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφορμή για το reunion είναι η επιστροφή της Λυδίας από το εξωτερικό και ο επικείμενος γάμος της. Η Βερόνικα, η Ανδρονίκη και η Βούλα θα είναι οι κουμπάρες. Η σχέση όμως της Λυδίας με τον σύντροφό της Μάξιμο κρύβει ένα μυστικό που σοκάρει τις φιλενάδες. Η συζήτηση που θα ανοίξει για τις σχέσεις τους θα τις οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Οι τέσσερις φίλες αποφασίζουν να τσεκάρουν την πίστη των ανδρών τους. Μια τράπουλα θα οδηγήσει σε ένα προκλητικό και επικίνδυνο στοίχημα. Καθεμία θα διαλέξει ένα φύλλο και κάθε φύλλο αντιπροσωπεύει και έναν από τους άνδρες τους. Το «παιχνίδι» αρχίζει και καθεμία αναλαμβάνει να αποπλανήσει τον άνδρα της άλλης.


  Ξένες ταινίες
  «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν» (The cold light of day)  Star, 23.15
  Ο Γουίλ φτάνει στην Ισπανία για ολιγοήμερες διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με την οικογένειά του. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγει από τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, μιας και η εταιρεία που δημιούργησε χρεοκόπησε. Οταν όμως η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Γουίλ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια συνωμοσία αλλά και το ύποπτο παρελθόν του πατέρα του, προτού να είναι πολύ αργά. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Μαδρίτη και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ισπανίας γύρω από τη Βαλένθια. (ΗΠΑ / Ισπανία, 2012, 84′)
  «The take»
  MEGA, 24.00
  Ο οδηγός ενός τεθωρακισμένου οχήματος, μετά από τον πυροβολισμό του κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, προσπαθεί να αναρρώσει και να εντοπίσει τους δράστες. (ΗΠΑ, 2007, 109′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk