• Αναζήτηση
 • Νέα δρομολόγια της Ryanair μεταξύ Φρανκφούρτης – Ελλάδας

  Πέντε νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Πέντε νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας ανακοίνωσε σήμερα η ιρλανδική εταιρεία χαμηλών ναύλων, Ryanair. Από τον Μάρτιο του 2018, με συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως, τα αεροσκάφη της εταιρείας θα πετούν από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Χανιά και Σαντορίνη.
  «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πέντε νέα δρομολόγια από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Ελλάδα, τα οποία ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018 και είναι ήδη διαθέσιμα προς κράτηση στο Ryanair.com από σήμερα. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων, προσφέρουμε θέσεις με ναύλους από μόνο 29,99 ευρώ, διαθέσιμες προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15 Σεπτεμβρίου) για πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Ελλάδος από τον Μάρτιο ως τον Μάιο του 2018. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση σήμερα στο  Ryanair.com» δήλωσε η κυρία Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου.
  Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους, καθώς και νέες καινοτομίες ενόψει του προγράμματος «Always Getting Better». Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται 20 δρομολόγια της Air Europa από Μαδρίτη μέσω του Ryanair.com, καθώς και η υπηρεσία Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων. Επίσης, συνδεόμενες πτήσεις στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και στο Μιλάνο Μπέργκαμο, με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν. Υπάρχει ακόμη μια νέα συνεργασία της Ryanair με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk