Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Κλειτορία των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, άρχισαν να λογομαχούν για προσωπικές διαφορές που είχαν, αλλά στην συνέχεια συνεπλάκησαν χρησιμοποιώντας και μαχαίρια.

Έπειτα από λίγη ώρα τα τέσσερα άτομα σταμάτησαν να συμπλέκονται και διακομίστηκαν τραυματισμένα στο κέντρο υγείας της Κλειτορίας. Δύο εκ των τραυματιών έφεραν τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, ενώ οι άλλοι δύο είχαν τραύματα στο μάτι, στα χέρια και το κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Όμως, ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε τελικά σε νοσοκομείο των Αθηνών, διότι έπρεπε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Στο μεταξύ, λίγη ώρα μετά την συμπλοκή, πήγε στο κέντρο υγείας Κλειτορίας και μια νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν τραυματισμένη στο χέρι και φέρεται να είχε συμμετοχή στο επεισόδιο.

Από την Αστυνομία έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής, ενώ ήδη νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Τρίπολης οι δύο τραυματίες. Ο τέταρτος τραυματίας έχει αφεθεί ελεύθερος, καθώς είναι ανήλικος.