Ιωάννινα: Κατάληψη σε γραφείο της παράταξης της Όλγας Γεροβασίλη

Γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα, όπου στεγάζεται η περιφερειακή παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, κατέλαβαν το πρωί της Πέμπτης αντιεξουσιαστές, διαμαρτυρόμενοι για τις χθεσινές συλλήψεις και διώξεις σε βάρος των καταληψιών σε τρία κτίρια της Θεσσαλονίκης.

Γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα κατέλαβαν το πρωί της Πέμπτης αντιεξουσιαστές, διαμαρτυρόμενοι για τις χθεσινές συλλήψεις και διώξεις σε βάρος των καταληψιών σε τρία κτίρια της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10, επί της οδού Ναπολέοντα Ζέρβα 2, στον τρίτο όροφο, μικρή ομάδα ατόμων έσπασε την είσοδο του γραφείου της περιφερειακής παρτάταξης «Ήπειρος Ανατροπή», της οποίας επικεφαλής είναι η κ. Γεροβασίλη, πέταξαν φυλλάδια και κατέλαβαν τον χώρο.

Στα φυλλάδια και σε κείμενό τους που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως καταλαμβάνουν το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη στα Γιάννινα «με σκοπό να δείξουμε την έμπρακτη εναντίωσή μας στις θανατοπολιτικές του ελληνικού κράτους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφορούν και εμάς… Αποτελούμε κομμάτι των αντικαπιταλιστικών και αντικρατικών αγώνων, ενώ συνειδητά μαχόμαστε τόσο υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης και εγκατάστασης όλων των ανθρώπων, όσο και υπέρ των καταλήψεων και του δικαιώματος για στέγαση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk