Στα κεντρικά εκδοτήρια εισιτηρίων ο τουριστικός οδηγός Πειραιά

Στα κεντρικά εκδοτήρια της Αθήνας και του Πειραιά διανέμεται από σήμερα Τετάρτη ο 36σελιδος τουριστικός οδηγός «Destination Piraeus Guide» στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης, o Δήμος Πειραιά προχώρησε σε συνεργασία με την Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Στα κεντρικά εκδοτήρια της Αθήνας και του Πειραιά διανέμεται από σήμερα Τετάρτη ο 36σελιδος τουριστικός οδηγός «Destination Piraeus Guide» στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της πόλης, o Δήμος Πειραιά προχώρησε σε συνεργασία με την Ο.ΣΥ. Α.Ε.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η δράση αυτή, έρχεται σε συνέχεια συνάντησης του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε σχετικά ότι: «Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει την προσπάθεια για την ανάδειξη του Πειραιά σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Ο.ΣΥ. Α.Ε. και προσφέρεται από σήμερα στα κεντρικά εκδοτήρια των Οδικών Συγκοινωνιών, ο τουριστικός οδηγός του Δήμου Πειραιά «Destination Piraeus Guide…Όπως άλλωστε έχω ξαναπεί, η υλοποίηση συνεργειών σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για την χώρα και τον Πειραιά, μπορεί να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας».
Και πρόσθεσε ότι στόχος μας είναι να προσελκύσουμε τουρίστες που βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά και κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής, να επισκεφθούν τον Πειραιά και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα, τα μουσεία και τις μοναδικές ομορφιές της πόλης μας.
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ. Α.Ε.σημείωσε ότι «η Ο.ΣΥ. Α.Ε. θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε κοινωνική προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προβολή και σωστή ενημέρωση των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της. Σήμερα, που υπάρχει μεγάλη ανάγκη, στο να προβληθούν όλα τα αξιόλογα μέρη, όπως αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, εμπορικά κέντρα κ.α., η Ο.ΣΥ. Α.Ε. ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στην προσπάθεια που κάνει για την προβολή της πόλης του, και ξεκινάμε την πρώτη μας συνεργασία μοιράζοντας από τα στέκια της Ο.ΣΥ. Α.Ε. (σταθμαρχεία και σημεία πώλησης εισιτηρίων) έναν ενημερωτικό οδηγό για τη διευκόλυνση των ξένων επισκεπτών. Η συνεργασία θα συνεχιστεί στο μέλλον και με άλλες δραστηριότητες κοινωνικού περιεχομένου».


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk