ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

10 φέτες προσούτο Ευρυτανίας

300 γρ. χαλούμι, κομμένο σε μπαστουνάκια

1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα, για το γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το προσούτο κατά μήκος σε φέτες πλάτους περίπου 1 εκ. Τυλίγουμε κάθε στικ τυριού με το προσούτο, τοποθετώντας το στη μέση του τυριού.

Σε τηγάνι-γκριλιέρα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε κάθε στικ για περίπου 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.

Τα σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά, πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.