ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)
10 φέτες προσούτο Ευρυτανίας
300 γρ. χαλούμι, κομμένο σε μπαστουνάκια
φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα, για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε το προσούτο κατά μήκος σε φέτες πλάτους περίπου 1 εκ. Τυλίγουμε κάθε στικ τυριού με το προσούτο, τοποθετώντας το στη μέση του τυριού.
Σε τηγάνι-γκριλιέρα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε κάθε στικ για περίπου 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
Τα σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά, πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη. *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.