Χαλούμι τυλιγμένο σε προσούτο Ευρυτανίας

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

10 φέτες προσούτο Ευρυτανίας

300 γρ. χαλούμι, κομμένο σε μπαστουνάκια

1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα, για το γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το προσούτο κατά μήκος σε φέτες πλάτους περίπου 1 εκ. Τυλίγουμε κάθε στικ τυριού με το προσούτο, τοποθετώντας το στη μέση του τυριού.

Σε τηγάνι-γκριλιέρα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε κάθε στικ για περίπου 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.

Τα σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά, πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk