YΛΙΚΑ (για 3 άτομα)

2 κ.σ. κουκουνάρι

200 γρ. baby σπανάκι, πλυμένο

1 φλ. ρώγες πράσινου σταφυλιού, πλυμένες και κομμένες στη μέση

½ φλ. φέτα, θρυμματισμένη

1/4 φλ. έ.π. ελαιόλαδο

1/4 φλ. ξίδι μπαλσάμικο

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, καβουρντίζουμε το κουκουνάρι ανακατεύοντας συνεχώς, για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να βγάλει τα αρώματά του.

Κόβουμε το baby σπανάκι με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Το βάζουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε τις ρώγες του σταφυλιού και τη θρυμματισμένη φέτα. Ανακατεύουμε.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατεύουμε προτού σερβίρουμε.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.