ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτοµα)

100 ml έ.π. ελαιόλαδο

50 γρ. κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο

150 γρ. κόκκινες πιπεριές, σε µικρά καρέ

150 γρ. κίτρινες πιπεριές, σε µικρά καρέ

αλάτι

150 γρ. πλιγούρι

250 ml ζωµός κοτόπουλου, σπιτικός ή ψυγείου

150 γρ. κολοκύθια, σε µικρά καρέ

150 γρ. λιαστές ντοµάτες, ψιλοκοµµένες

50 γρ. φρέσκο κρεµµυδάκι, ψιλοκοµµένο

µαϊντανός, ψιλοκοµµένος

δυόσµος, ψιλοκοµµένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουµε µια κατσαρόλα σε µέτρια φωτιά, ρίχνουµε το µισό ελαιόλαδο και σοτάρουµε ελαφρώς το κρεµµύδι και τις πιπεριές. Αλατίζουµε, προσθέτουµε το πλιγούρι και σοτάρουµε για 1 λεπτό.

Ρίχνουµε τον ζωµό, αλατίζουµε και φέρνουµε σε βρασµό. Χαµηλώνουµε τη φωτιά αµέσως, σκεπάζουµε και µαγειρεύουµε σε πολύ χαµηλή θερµοκρασία, µέχρι να απορροφηθεί ο ζωµός και να µαγειρευτεί το πλιγούρι.

Προσθέτουµε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουµε. Αλατίζουµε αν χρειάζεται.