Πρώτη σε πωλήσεις ασιατική φίρμα η Nissan στην Ευρώπη

Με πωλήσεις που ανήλθαν σε 384.726 για το α΄εξάμηνο του 2015 η Nissan κατακτά την πρωτιά της Ευρώπης μεταξύ των άλλων ασιατικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Ρεκόρ πωλήσεων κατέγραψε η Nissan στην Ευρώπη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, κατακτώντας τα σκήπτρα της πρώτης, σε πωλήσεις ασιατικής φίρμας αυτοκινήτων στη Γηραιά Ήπειρο.

Σε απόλυτες τιμές, για το πρώτο μισό του 2015 οι πωλήσεις της Nissan στην Ευρώπη ανήλθαν σε 384.726 σημειώνοντας αύξηση 4,3%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σημαντική στα παραπάνω μεγέθη ήταν η συμβολή του Nissan Qashqai το οποίο προσφάτως κατέγραψε ένα ακόμα ρεκόρ με φτάνοντας το ορόσημο των 2,5 εκατομμυρίων πωλήσεων από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.

Ο Guillame Cartier, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Nissan Εurope, δήλωσε: «Αυτό που κάνουμε για την Nissan ως φίρμα, τα προϊόντα μας, αλλά και η υπόσχεσή μας για εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι οι πελάτες μάς εμπιστεύονται, καθιστώντας έτσι την Nissan ως την πρώτη σε πωλήσεις, ασιατική φίρμα στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Θα συνεχίσουμε με τo ίδιο πάθος, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους πελάτες μας -περισσότερες επιλογές, πρόσθετη αξία αλλά και περισσότερο καινοτόμα και γεμάτα ενθουσιασμό προϊόντα».

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η Nissan, με πωλήσεις που για τον Ιούνιο ανήλθαν σε 978 μονάδες, αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση σε μηνιαίο επίπεδο, καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 10,9%. Στο εξάμηνο οι συνολικές πωλήσεις της Nissan στην εγχώρια αγορά ανέρχονται σε 4.188 μονάδες, μέγεθος που της εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη και αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς 9,7%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Ο «διασώστης» Αλέξης Εδώ και μέρες «σερνόταν» στα υπουργικά γραφεία η φήμη ενός επερχόμενου ριζικού, αυτή τη φορά, ανασχηματισμού,... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk