Στα 73 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών της Barilla Hellas το 2014 παραμένοντας στα ίδια επίπεδα σε σχέση με το 2013, ενώ η κερδοφορία της εταιρείας κατέγραψε μείωση λόγω της αύξησης στις τιμές των πρώτων υλών και κατήλθε στο ύψος των 4 εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά στα μερίδια αγοράς, η Barilla Hellas το 2014 κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 38,3% στους όγκους πωλήσεων και ποσοστό 41,9% σε αξία διατηρώντας την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά.
Η εταιρεία συνέχισε το αναπτυξιακό της πρόγραμμα ολοκληρώνοντας επενδύσεις ύψους 5 εκατ. ευρώ στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Θήβα και του Μύλου στο Βόλο.
Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «και για το 2014 η Barilla Hellas επέδειξε αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και υλοποιώντας με σταθερότητα και συνέπεια το επενδυτικό της πρόγραμμα. Παράλληλα, κινούμαστε δυναμικά, ξεπερνώντας τα 100 εκατ. ευρώ στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που μας έχει εμπιστευθεί ο όμιλος, συμβάλλοντας έτσι στην εξωστρέφεια και τη δυναμική ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας».